31 Травня 2017 Новини

Ми впровадили програму мамологічного страхування

Нам подобається вирішувати дуже непрості, але цікаві і корисні завдання. Близько шести місяців ми працювали над створенням першого в Україні страхового продукту, який покриває лікування маммологических патологій і діагностику.

За цей час нам вдалося укласти договори з клініками, домовитися про співпрацю з провідними в Україні фахівцями по даному напрямку. Окреме спасибі за допомогу к.м.н. Зотову Олексію Сергійовичу і д.м.н. Сухніну Ігорю Анатолійовичу.

Ми адаптували договори страхування і запустили проект через нашого страхового партнера – СК «Альфа-гарант». Зараз договори страхування покривають ранню діагностику захворювань молочної залози, лікування доброякісних і злоякісних утворень і навіть реконструкцію молочної залози.

Особливості програми в тому, що ми готові працювати навіть з тими людьми, хто вже має проблему. Детальніше з програмами страхування можна ознайомитися на спеціалізованому сайті – «Мамологічного страхування». Відповідно до умов договору про співпрацю зі страховою компанією, наші фахівці будуть супроводжувати весь процес укладення договорів страхування і обслуговування клієнтів.

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити