10 Липня 2019 Новини

МТСБУ починає здійснення регламентних виплат за зобов’язаннями ТДВ «СК «НАСТА»

10.06.2019 Господарський суд м.Києва визнав ТДВ «СК «НАСТА» банкрутом та затвердив звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс компанії. Компанія була виключена з МТСБУ 23.01.2014, у листопаді 2017 р. було порушено провадження про банкрутство.

Згідно зі ст. 41 Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів»  у разі недостатності коштів та майна страховика-учасника МТСБУ, що визнаний банкрутом та/або ліквідований, для виконання його зобов’язань за договорами автоцивілки, шкоду постраждалим відшкодовує МТСБУ за рахунок коштів фонду захисту потерпілих на умовах, визначених чинним законодавством. Регламентні виплати за зобов’язаннями  ТДВ «СК «НАСТА» здійснюватимуться незалежно від факту включення таких вимог до реєстру кредиторів страхової компанії.

МТСБУ розпочинає прийом заяв потерпілих на отримання виплати та звертає увагу, що максимального терміну подання заяви про отримання відшкодування не передбачено. Звернутись до Бюро можна в будь-який зручний час згідно з графіком роботи МТСБУ. Контакти для звернення: м. Київ, Русанівський бульвар, буд. 8. email: [email protected] та факсом (044-239-2031).

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити