20 Грудня 2017 Новини

Підведення підсумків тримісячної програми-інтенсив “Юридичний супровід страхових суперечок”.

Дев’ятнадцятого грудня відбулося вручення сертифікатів кращим студентам ІІI і IV курсу спеціальності «Право», Київського національного торговельно-економічного університету, які брали участь в тримісячної програмі-інтенсив “Юридичний супровід страхових суперечок”.

З огляду на лекційно-практична форму занять програми, студенти за 12 модулів мали можливість не тільки прослухати лекції про страхову діяльність і юридичні аспекти вирішення страхових суперечок, а й вирішувати практичні завдання, що, безумовно, дало можливість закріпити нові знання. Після закінчення факультативних лекцій, більшість студентів виявили великий інтерес до страхового права і приємно вразили лектора своїми знаннями в області юриспруденції.

Також, двоє студентів КНТЕУ підписали договір про проходження практики в ТОВ “Фінанс Сервіс”, де вони безпосередньо будуть займатися юридичним супроводом страхових суперечок, відвідувати судові засідання і реалізовувати на практиці отримані знання.

Нагадаємо, що програму-інтенсив проводив засновник юридичної компанії ТОВ “Фінанс Сервіс” кандидат юридичних наук Ільченко Антон Вікторович за підтримки кафедри міжнародного приватного, комерційного та цивільного права КНТЕУ.

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити