21 Червня 2017 Новини

Президія МТСБУ визначила суми виплат за СК “Скайд”, “Нова” і “Україна” з гарантійних фондів компаній

Президія Моторного (транспортного) страхового бюро України від 15 червня визначила розмір відшкодувань, які будуть виплачені за СК “Нова”, “Скайд” і “Україна”, що вийшли з членів бюро страхових компаній 

Як повідомлялося, в грудні 2016 року президія МТСБУ погодив порядок виплат за страховиків, які втратили членство в МТСБУ.

Як передає кореспондент агентства, кошти постраждалим в ДТП будуть виплачені за рахунок залишків коштів цих страховиків у фонді МТСБУ.

“Це історичне рішення, ми починаємо виплати постраждалим за рахунок частини коштів цих компаній у фонді захисту потерпілих Бюро, не чекаючи банкрутства позбулися членства страховиків”, – зазначила в ході засідання президії заступник генерального директора Людмила Білошицька.

Згідно з рішенням президії, виплати будуть здійснені потерпілим, які подали заяви про отримання виплат у встановлені терміни. Для отримання відшкодування потерпілим необхідна наявність документів, що підтверджують непогашену заборгованість страховика і результати експертизи, які підтверджують розмір збитку.

Всього МТСБУ виплатить по боргах трьох страховиків близько 13 млн грн.

Максимальні суми виплат складуть: по потерпілим СК “Нова” – 27 тис. Грн, СК “Скайд” -14 тис. Грн, і СК України “- 5 тис. Грн. При цьому виплата буде здійснюватися згідно з фактичним розміром шкоди, на підставі поданих потерпілим документів про оцінку, але не більше затвердженої Президією максимальної суми.|Интерфакс-Украина 

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити