03 Березня 2017 Новини

Участь нашої команди в круглому столі WORKSHOP «Планування кар’єри юриста, починаючи з навчальної аудиторії»

Представники Компанії “Фінанс-Сервіс” взяли участь в круглому столі WORKSHOP «Планування кар’єри юриста, починаючи з навчальної аудиторії» спільно з викладачами кафедри міжнародного приватного, комерційного та цивільного права і студентами Київського національного торговельно-економічного університету.

На даному заході були проведені відверті обговорення болючих питань очікувань роботодавців від випускників юридичних факультетів вищих навчальних закладів України, практичні поради як знайти перше місце роботи в сфері юриспруденції, як просунутися, де знайти перших клієнтів, як правильно зорієнтуватися в «підкилимної» корпоративної боротьбі, як правильно планувати особистий розвиток і професійне зростання, як визначити час і доцільність відокремитися і почати власний юридичний бізнес і т.

В ході круглого столу студенти факультету міжнародної торгівлі та права задавали питання з планування власної кар’єри, отримували поради, обговорювали конкретні випадки з фахівцями-практиками, запрошеними для участі в круглому столі.

Також студенти в командній роботі брали участь у вирішенні кейсів. Дана форма обговорення принесе їм практичний досвід надання юридичної оцінки конкретних ситуацій (відбувалися в реальному житті). Обговорення результатів роботи кожної з команд здійснювалося в реальному часі безпосередньо із запрошеними юристами-практиками та іншими учасниками заходу.

Запрошені гості круглого столу високо оцінили практичну цінність даного заходу для студентів, а випускники отримали відповіді на хвилюючі їх запитання пов’язані зі своїм майбутнім.

 

Поділитись:

Читайте також

Залиште свій номер

Ми перетелефонуємо Вам протягом робочого дня

Невірний формат
Невірний формат
Відправити